Vakantie Madeira

Algemene informatie

Funchal Airport

Weer en Klimaat

Hotel Madeira

Veel hotels op Madeira bevinden zich in de buurt van de hoofdstad Funchal. Veel mensen kiezen voor een hotel in de buurt van de hoofdstad. Er is veel te zien en te doen. Bovendien is het eiland prettig qua omvang zodat u vanuit Funchal gemakkelijk de rest van het eiland kunt verkennen. Ook is het noorden iets frisser dan het zuiden. U kunt dus het beste verblijven in het zonnige zuiden. Het aanbod van hotels is behoorlijk en zeer divers. Voor zowel lowbudget als zeer exclusief kunt u in Madeira terecht. De luxueuze hotels zijn allemaal voorzien van zwembad en met een beetje geluk heb je vanuit het zwembad ook nog een fantastisch uitzicht.

Hoteltarieven

De economische crisis heeft ook haar impact gehad op de hoteltarieven op Madeira. Afgelopen jaren zijn de prijzen dusdanig gezakt dat het steeds interessanter is geworden om naar Madeira op vakantie te gaan.
 

Aanbevolen Hotels op Madeira

Wij raden u de volgende hotels aan.

Hotel Quinta da Casa Branca

Een geweldig luxe boetiekhotel, gelegen in de uitgestrekte tuinen van een voormalige bananenplantage op Madeira. Het hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een spa en gratis WiFi.
bekijk dit hotel


Hotel Reid's Palace Madeira

Een van de bekendste hotels van Madeira is het Reids Palace. Dit magniefieke hotel ligt bovenop een rots uitkijkend op de Atlantische Oceaan en biedt al meer dan een eeuw topkwaliteit.
bekijk dit hotel


Hotel The Cliff Bay

The Cliff Bay ligt op een schiereiland. Het biedt een geweldig uitzicht op de Atlantische Oceaan en heeft een eigen prive-strand. Er zijn binnen- en buitenzwembaden, er is restaurant met een Michelin-ster en gratis WiFi.
bekijk dit hotel


Hotel The Vine Hotel

In het historische centrum van Funchal gelegen. Het hotel heeft een bekroond restaurant met een prachtig uitzicht over de stad. Het eigen wellness-centrum van het hotel is inclusief toegang tot het fitnesscentrum en een panoramisch zwembad.
bekijk dit hotel